- Autor: lenka.viktorova
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 220 |
Cukr třtinový hnědý | 120 |
Mouka pšeničná hladká | 120 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 10 |
Olej slunečnicový | 10 |
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Mascarpone | 250 |
Želatina (v suchém stavu) | 10 |
Jahody | 500 |
Energetická hodnota celkem: 11906 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 140,
Sacharidy (g): 275,
SAFA (g): 77,
Cukry (g): 166,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 744 kJ
Bílkoviny (g): 7.6, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 17.2, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 10.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.